De vill innehava tjanst vi sex samt uppassning

De vill innehava tjanst vi sex samt uppassning

Tillsammans e genuint och brinnande hag samt hangivenhet forut olika samhallsfragor, fattigdomsrelaterade fragor sam manniskors fallenhet att begagna varandra sam handlagga varandra illa, age Joakim gjort e flera reportage samt analysartiklar. Efter att ha gjort e inhopp saso forelasare gallande ett masterkurs, darbort ett av deltagarna varenda a natverket sjyst Resande, fick han fragan ifall han ville fara till Thailand darfor at gora e reportage om saken dar svenska sexturismen. Svaret blev ja.

Han har aven forelast kungen gymnasieskolor. Dom majoriteten ungdomar kanner ingalund mot omfattningen eller problematiken. Somliga killar har nagon tendens att fnissa samt tycker det befinner si fa haftigt nar de tillats flyga bilder fran distrikten dar sexhandeln pagar, skada nar man borjar prata forsavitt historia, konsekvenser sam kopplingen till Sverige, enar tender fnissen forsvinna.

Under tvenne manaders tidrymd wallraffade Joakim bland manliga sexturister, det vill framfora upptradde mirake falsk identitet. Han motte en 50-tal svenska sprake man sasom han flyktig kom inom kontakt med igenom att utge sig darfor att befinna en svensk lararstudent som varenda darbort for att kopa sex. Do flesta fragade honom ej ens hursa han var darbort – dom antog att han alldeles lat varje dar av samma skal som do datingsajter fГ¶r Г¤ldre mГ¤n sjalva, darfor at forvarva sex.

Dom titta partiet saso e forsvarsverk til kvinnororelsen samt feminism, invandring tillsamman mera

Ni varje utkladd till ett potentiell sexkopare ino Thailand nedanfor ett pa manader darfor at efterforska svenska spraket mans sexkop inom Thailand. Vad blev din spegling efter dom narvarand ett pa manaderna?

– igenom att arbeta undercover fick jag fran insidan beskada och lyssna p den brutala arligheten i hur de har mannen resonerade samt tankte. Svar mi aldrig hade fatt forsavit mi hade kommit succ samt sagt som det vart – att jag befinner sig reporter. Hos flertal fran mannen fanns det ett bitterhet ovan personliga handelser, sasom exempelvis kraschade forhallanden, en del hade e ex som do menade hade betett sig villi det forena eller andra sattet sam hade omedelbart installningen att samtlig svenska sprake kvinnor befinner si odla, berattar Joakim. – ino gruppen sjalv granskade uttryckte alla man sympatier pro Sverigedemokraterna.

– arme blev det tydlig hurda ett flertal itu dessa karlar motiverade att dom sokte sig till kvinnorna darfor at patraffa nago mojli partner. Dom vill ha kvar de traditionella konsrollerna, fortsatter Joakim. Det varje nago utav de tuffaste upptackterna sjalv gjorde.

Dom anse dom thailandska kvinnorna befinner si mer fogliga, underdaniga, feminina och mindre feministiska

– dom vanliga semesterturisterna besokte dito gator, klubbar och shower sasom sexkoparna. Det kunde till exempel befinna pingpongshower darborta nakna kvinn ”underhaller” kungen scenen. Det varenda mot sam med familjer som nyfiket gick langs med gatorna pa grund av foraldrarnas nyfikenhet – kar titta det sasom en turistattraktion och sasom nagot man skojar om. Dessutom tva besokte klubbarna sta spanningens skull. Ingen reagerar pa det – odla fort man kliver ur flygplanet odl lamnar hane varderingarna hemma sam avgar fundera slut domstol samt misstag. Att det koper forsavitt persone ino utsatta positioner saso utnyttjas verkar hejdlost erhalla fatta sam reagera villi darbort sam da.

– mi motte karlar sasom offentligt talade forsavitt att det vart huvudanledningen. Andra skulle preferens att beskriva flytten dara med andra faktorer, sa saso Sveriges invandringspolitik, maten, att det gar att li odla pass ekonomiskt samt de fina stranderna, berattar Joakim.

Hur mannen tittad gallande sin betydelse sasom sexkopare varierade. Somliga hanar inbillade sig att dom faktiskt gjorde do fattiga kvinnorna ”en tjanstebaserad” vi att anskaffa sex och bidra dom kapital. Sedan fanns det karla sasom ansag att de ej astadkomme nagot felaktigt inte med enbart tar seden darat de kommer. Andra letade postumt nagon tjej alternativ livspartner samt somlig varje sexmissbrukare.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert