Efter e fruktansvart forhallande samt tarande socialt och personlighetsmassigt

Efter e fruktansvart forhallande samt tarande socialt och personlighetsmassigt

Hej! idelige nar sjalv ej inneha nagot att handla eller specellt villig kvallarna kanner mig undertecknad allen nar mi ar hast. Mina syskon bor inom andra lander ihop tillsamman min fa. Sjalv ager bara undertecknad personligen, mina vanner och mina tvenne avkomma varannan veckan. 23 ar. givetvis mig vet att det ar ick enbart mi saso befinner sig allen eller kanner jag ensam pa jorden. Ibland befinner si det saaa svart att hanga sam icke ma ill over det. Jag kampar for livet fast inerst inne onskar mi att sjalv ej levde sa behover jag inte flanera igenom smartan.

Samt att vara ute inom svangar samt via webben, jo vada vi webben darbort finns det blott ett hop larar sasom karl blir forledd osv. av ytterligare som killar sjalv innehava forsokt traffa pa och snar antagligen motas ifall herre vet hurda alternativ visste… forsavitt domslut sa vore odl oerhord hugad av en da skada dessvarre inneha det aldrig hallit ino langden. Odla sjalv vill enar bade prov mota nagon att leva ihop med ifall det finns en vettig, forut karl blir ju ick yngre just odla vill sjalv hanga tillsamman varenda emeda kanske saso mi innan berattade etc. men jada mig klarar mej i ensamheten… emeda Senast itu nagon som hade uttryckt sig da om nar sjalv bГ¤sta Japan-datingwebbplatser tyckte att flera ar var nago, fa olika enar saso befinner sig sjalvupptagna osv. age mig fatt till besvarande a nagon” Det befinner sig odla karl mote medborgare genom att besta pa danser”…..m.m. Pro mej befinner si ju odla att mig far sitta mest ensam eljest ino vanliga nedgang utom som att besta hundvakt och besoka dar skad det befinner sig det anda.<3>

Brist den dar familjkarlek normal age

Hej mig har varit ino sk. giftemal tillsammans nago arabisk karl inom ungefa 4 ar. Han behandlar ja otroligt inte bra sam mental utmattar jag som socialt. Uppsyn stam avskyr honom sam inneha lamnat typ live mirake tidens stig. Vi flyttade a Stockholm utstott Hedemora odla darmed forsvann vannerna pa vagen sam gubbe sa att vannerna vart lump. Han fick uppehallstillstand villig mig och sina 2 barn. Jag tog hand forsavit barnen helt sam hallet alltsammans allena sedan fodelse, skilde jag och gjorde namnandring villig barnen. Han struntade ino barnen, i ja, bedrog mej och utnyttjade undertecknad och tryckte ne ja meda. Sam fick sitt uppehallstillstand. Sjalv fick allena vardnad forsavitt 2 underbara soner och en skilsmassa. Odla, ino 2 ar ager sjalv bott fullkomligt allen med barnen utanfor Hedemora mirake uppsyn skilsprocess av saken dar gubben under en grav epok darborta jag plikt sta op for jag jag helt ensam. Genast befinner sig allt fardigt samt jag star som ensamstaende mor mo 2 pojkar tillsamman svenska sprake benamnin, sasom jag, franskild samt fullkomligt solo exklusive barnen. Genast skall mig flytta till Enkoping om 2 manader forut dagi och arbetsuppgift for barnen. byta stan av gubbe. Fullkomligt solo. Allt befinner si tydligt. Andock jag befinner si allen omedelbar samt mina 2 barnunge age bara mig att tro sig pa. Donera undertecknad saken da belagga saso behovs och hoppas mej gladje till sta varan skull. Mi hittar nya kompisa mirake livets stig. Sjalv befinner sig grymt himla bedarande.

Ensamhet befinner si ett faslig kansla

A tja samtlig! samt jag kanner odla jatte- tillsammans samtliga er saso skriver. Jag sysslar med tillsamman e projekt som utspela forsavit ofrivillig ensamhet samt samlar for tillfallet villig berattelser samt verkliga upplevelser runtom amnet. Syftet tillsamman projektet befinner sig att soka svar inom andras berattelser, forklara amnet samt prova alstra ombildning! Ni kan replikera fragorna inom traden unde. Nar kanner ni de ensam? hurs kanner du dej hast? hurda lange ager du kant de allen? inneha n berattat sta e om din ensamhet? Ovriga tankar sam funderingar Hade varit odla noj for alla losning! Styrkekramar till allihopa er dar ute!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert