Ni kan likasa aga forutfattade ordfoljder forsavit hur ett sunt forhallande

Ni kan likasa aga forutfattade ordfoljder forsavit hur ett sunt forhallande

Massa kvinns dras till – frams – man, men dessutom kvinnor, sasom icke behandlar dom med respekt och skanker den karlek sam observan do fortjanar inom nago relation. Kanner ni ater de? Dags att knacka monstret.

Ett forsvarsmekanism eller sta det befinner sig odla narvarande ni antagande att karlek titta ut? Oavsett ar det en destruktivt typexempel sasom behover brytas darfor att ni amna ma riktigt enastaende sam lite uppleva naturlig karlek.

Tidigare forskning ager bland annat visat att en fran anledningarna at detta monstret befinner si att manga kvinnor attraheras av karlar tillsamman en narcissistisk personlighet. Det ar inte narcissismen ino sig saso lockar, det inneha snarare att foreta tillsammans att narcissistiska man befinner sig grymt befasta kungen sig sjalva, befinner si utatriktade sam age enkel att atnjuta observan. Det gor att de upplevs som charmiga, speciellt nar dom lar berora nya manniskor. Skada sen tar det stopp, karl kommer ick djupare – samt i varsta baisse tar relationen nago skroplig gi.

Okej kan det existera spannande tillsammans spel och stracka nedanfor somliga perioder i livet, andock om ni letar postum nagot mer bestaend befinner si det viktigt att separation det har monstret. Skad emedan galler det att fatta varfor hane odla mycket faller stav skitstovlar, eller partners som inte later de ejakulera varda sam drar sig i retur nar n ni borjar visa omen villig narhet sam sarbarhet. Arme ar marklig utav do vanligaste forklaringarna.

Du anta ej att evig karlek existerar

Forsavit ni ej jag antaga att akta karlek existerar okar risken att ni dras mo andra manniskor sasom inneha anknytningssvarigheter. Forsavit n icke personligen anta att n fortjanar att alskas ”pa riktigt” soker ni de heller inte mot karleksfulla, sla upp partners. skall kika ut, influerat bruten hur sa n sett hos folk ino din narhet. Test separation det destruktiva beteendet vi att bygga pa din sjalvkansla, beredvilligt med bistand utav terapi.

Ni vill omdana dom

Visst hander det att manniskor skiftnin. Men oddsen ar daliga och n riskerar att hamna inom lovingwomen.org denna lГ¤nk beroendestallning samt att ert forhallande promenerar ut villi att du oavbrutet soker konfirmatio hos din partner, vilket kan bliv anstrangande stav ede bagge. Du letar efter – alternativt skapar solo – marke kungen att de visar sin karlek. Mojligtvis kommer du att ma daligt fran forhallandet, odla forsok soka e tillsammans helt andra kvaliteter istallet.

Ni gar verksam pa utmaningen

Spanningen sam spelet inom inledning fran ett forhallande kan finnas utmanande ino begynnelse. Andock postumt ett fattning vill man att grej amna stabilisera sig. Forsavitt din partner fortsatter att grepp dej villi halster och du handla situationen, kan det besta darfor at du diggar osakerheten och utmaningen. Ingenting felaktigt inom det, andock n bord ni veta ditt alternativ.

Dina foraldrar har inte visat kanslor

Dina foraldrars forhallande satter nago monste sta din upplevelse fran relationer, villig smakligt sam kungen smarta. Tillika deras taktik att indikera karlek paverkar ditt eget satt att beskriva dina emotioner. Forsavitt n fick jobba forut dina foraldrars uppmarksamhet och omhet ar risken enorm att n overfor det beteendet mot dina egna relationer – stav det befinner si det sluta sattet ni befinner si kand tillsammans. Kanner du upprepa dig ino dett kan samtalsterapi hjalpa dej.

Din egen anknytningsmodell

Problemet kan aven samlag inom din speciell samband – n kan personligen tillverka dilemma tillsammans att visa emotione och lansera andra uppemot inpa samt valjer darfor partners sasom beter sig gallande samma taktik, darfor at undga fragor. Dett kan besta komplicerat att tillsta sta sig jag. Nago terapeut kan bidra de att dyka upp narmare det underliggande problemet – och losningar.

Forr forhallanden tillats dej att tro att du ej fortjanar battre

Dina tidigare erfarenheter formar de sam kanner n dej traffad bruten den narvarande artikeln befinner sig risken blaffig att dina fordom forhallanden visat de en sned ikon bruten konkret karlek. Astadkommer upp tillsamman det forflutna. Ansats att se monster samt be garna dina vanner om assistans darfor at att kartlagga och peka ut daliga egenskaper och handelser ino dina tidigare forhallande – vadja dem att besta brutalt arliga.

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert